Prijsstelling Split-Online

Jaarabonnement

Dit is het meest gebruikte abonnement. Voor elke gebruiker die met enige regelmaat een berekening wenst te maken is dit de juiste optie.

De kosten voor een jaarabonnement zijn 421 euro per jaar. Wij factureren van januari tot december. Indien u gedurende het jaar een abonnement afneemt, dan zult u een factuur ontvangen voor het resterende jaar. (we indexeren jaarlijks met het percentage voor ondehoudsverplichting)

Naast de hoofdgebruiker kunt u ook extra medewerkers binnen uw kantoor toegang geven tot Split-Online. Een extra medewerker kunt u zelf opvoeren in het scherm gegevens wijzigen. De kosten voor de extra medewerkers zijn 41 euro per persoon.

Maandabonnement

Het maandabonnement kan gestart worden op het moment dat u een berekening wenst te maken. U kunt zelf het account activeren door in te loggen op Split-Online. U zal dan naar een reactivatie scherm worden geleid. Hier kunt u kiezen voor een maandabonnement. Vanaf dat moment is het abonnement voor 30 dagen actief. Na 30 dagen zal het automatisch deactiveren. Wanneer u een volgende berekening wilt maken kunt u opnieuw een maandabonnement afsluiten.

U betaalt dus geen kosten wanneer u geen berekening maakt. Wanneer u meer dan 8 maal per jaar het account activeert, dan is het goedkoper om een jaarabonnement af te sluiten.

De kosten voor een maandabonnement zijn 51 euro per keer dat het is geactiveerd.

Overstapabonnement

Het overstapabonnement houdt in dat u Split-Online kosteloos kunt gebruiken zolang het abonnement op het andere rekenprogramma nog loopt. Graag vernemen we van u de einddatum van het abonnement op het andere rekenprogramma. U dient zelf de opzegging van het andere programma te verzorgen.

Gratis uitproberen

Als laatste (of eigenlijk vaak de eerste) optie bieden wij ook de mogelijkheid om gratis en zonder verplichtingen Split-Online uit te proberen. U kunt een aantal weken gebruik maken van Split-Online. Na deze periode zullen wij u door middel van een e-mail vragen of u verder wenst te gaan met Split-Online.

Kennisbank

Als extra toevoeging hebben wij ook een kennisbank. Hierin staan alle belangrijke uitspraken gecategoriseerd op trefwoorden, staan er per trefwoord artikelen en vindt u interessante blogs. Deze kunt u extra toevoegen aan uw abonnement op Split-Online of los afsluiten. De kosten hiervoor zijn 199 euro per jaar en 19 euro per extra medewerker.