Terug

Nieuwsbrief septemberl 2016

  • Split-Online Congres 2016
  • Kleine aanpassingen in Split-Online

Split-Online Congres 2016

12 oktober nadert met rasse schreden en dus wordt er steeds meer bekend.

We doen er ook muziek bij...Pater Moeskroen...al jarenlang weet deze band op muzikaal virtuoze wijze te roeren, te ontroeren en een glimlach op het gezicht van hun publiek te toveren. Van energiek tot ingetogen, van uiterst vrolijk tot licht melancholisch. Alleen hun optredens zal het congres al de moeite waard maken.

Sprekers:

Ed Spruijt

Vechtende ouders, co-ouderschap, samengestelde gezinnen...een zeer actueel onderwerp. We zijn dan ook bijzonder verheugd Ed Spruijt als spreker te mogen verwelkomen. Onze kinderen zijn onze toekomst. De gezondheid van de samenleving is afhankelijk van het welzijn van onze kinderen. Reden genoeg om elk zin die inzicht geeft in het verbeteren van de toekomst van die kinderen die een basis zien wegvallen tot zich te nemen.
Een interactieve lezing. Van statistieken tot tools om ouders te leren niet te strijden in het bijzijn van de kinderen.

Rob van Coolwijk

Nog niet bekend...maar gegarandeerd leerzaam, vermakelijk en boeiend.

Albert Rozendal

Alimentatienormen, hoeveel bladzijden het rapport ook gaat tellen, altijd zullen er vragen blijven of over bepaalde dilemma's geen richtlijn worden gegeven. Albert Rozendal zal aangeven bij welke onderdelen van het alimentatierapport wat vraagtekens mogen worden gezet. Onmisbaar wanneer u cliënten hebt die het precies willen weten.

U zult in de loop van de tijd gemerkt hebben dat Split-Online voortdurend wordt aangepast. Functies worden toegevoegd, functies worden verbeterd. Meestal klein....maar soms...
...soms wordt er iets toegevoegd dat de moeite waard is te vermelden op een congres. Zoals in 2014 het webformulier Verrekenen en Verdelen. In 2015 de module kasstromen. En in 2016 zult u voor het eerst de convenant-generator te zien krijgen. Een efficient hulpmiddel waarmee in de spreekwoordelijke no-time een convenant kan worden gemaakt. Uiteraard in Word.

Locatie: NBC - Nieuwegein // Prijs € 49,- // Punten Mfn 6, NOVA 6

Klik hier om u aan te melden voor het Split-Online Congres 2016>>

Kleine aanpassingen in Split-Online

  • Het scherm KINDEREN is aangepast. Conform de alimentatienormen (richtlijn kinderalimentatie 2013) heet nu 'Standaard' (voorheen "Nieuw').
    Een regel daaronder is de keuze voor het KGB in het inkomen (conform alimentatienormen) als eerste optie gezet.
  • de BEHOEFTE-berekening is verder verfijnd. Bij de berekening van het verzamelinkomen t.b.v. de berekening van het KGB kunnen de aftrekposten Eigen Woning en Inkomensvoorzieningen (Lijfrente- en arbeidsongeschiktheidsverzekeringspremie) vanuit de draagkracht worden overgenomen. De mogelijkheid staat standaard aangevinkt. Hiermee wordt de werkelijke situatie dus nog nauwkeuriger benaderd.