Terug

Nieuwsbrief november 2018

 • Bijna 2019
 • Elements - Faster Forward
 • Kleine aanpassingen
 • Congres ... nog maar 1 maand verwijderd

Bijna 2019

En weer bijna een jaar voorbij. Bijna tijd om even stil te staan bij 2018 en vooruit te blikken naar 2019. Dat geldt dan ook voor uw abonnement op Split-Online. Als u maandabonnementen had in 2018, is dat dan ook de juiste keuze voor 2019? En hetzelfde geldt natuurlijk voor het geval u een jaarabonnement had. Als u uw abonnementsvorm wilt wijzigen, dan kan dat via OVERIG - GEGEVENS WIJZIGEN. Als u uw abonnement wenst te beëindigen laat u ons dat dan weten voor 31-12-2018.

Wij hebben samen met u weer een goed jaar gehad. Nieuwe abonnees mogen verwelkomen, vele vragen beantwoord, verbeteringen doorgevoerd...en er volgt nog een verbetering die we presenteren op het Congres!!!.

Jaarlijks wordt de abonnementsprijs aangepast met het indexcijfers voor onderhoudsverplichtingen. Voor het jaar 2019 bedraagt dit 2%. Dit betekent dat de nieuwe abonnementsprijzen bedragen:

Split-Online: € 421,-
Extra Medewerker: € 42,-
Maandabonnement: € 51,-
KENNIS: € 199,-
Extra Medewerker KENNIS: € 19,-

Elements - Faster Forward

Faster Forward heeft in hun CRM-programma Elements een specifieke oplossing gebouwd voor het procesmanagement voor Mediators/Scheidingsbemiddelaars. Vanzelfsprekend noemen we deze CRM-oplossing omdat er uiteraard ook een koppeling is gemaakt met Split-Online voor het delen van gegevens en opslag van documenten.

Kleine Aanpassingen

Naast een aantal kleine wijzigingen, hieronder een paar aanpassingen die de moeite van het noemen waard zijn:

 • De onverdeeld woning wizard wordt in een pop-up getoond. Zodra de wijzigingen worden doorgevoerd, sluit de pop-up en ziet u het resultaat in de berekening. We hopen dat dit het gebruik verduidelijkt.
 • Uitbreiding van de Check. O.a. wanneer kinderen bijna 18 zijn, wordt dit opgemerkt in het kader van het KGB.
 • Het scherm PERSONALIA in de berekening heet in het vervolg TARIEVEN & PERSONEN. De grijze balk begint nu met START. De wijziging voorkomt verwarring met het tablad PERSONALIA in de casusgegevens.
 • Last, zeker niet least...
  U kunt nu in de alimentatievergelijking het netto gewenst alimentatiebedrag voor de AG opvoeren. De bruto alimentatie wordt berekend. Hierbij wordt rekening gehouden met de IB tarieven uiteraard, de over de PAL te betalen ZVW-premie en met de afname van de algemene heffingskorting! In het scherm Bruto-Netto (NAP/NAG) wordt de op aanslag betaald ZVW-premie boven het besteedbaar inkomen reeds afgetrokken.
  Een mooi voorbeeld van u vraagt, wij draaien. Waarvoor dank!

Congres ... nog maar 1 maand verwijderd

Op het moment van het schrijven van deze nieuwsbrief zijn er al 375 aanmeldingen voor het congres. De spanning stijgt, de activiteit neemt toe. Goed dat het nog niet de 14e december is :-), maar we zien er enorm naar uit u weer te ontmoeten en er een boeiende en onvergetelijke dag van te maken.
Nog niet aangemeld? Klikt u dan hier>>

Tijd: 14 dec, 10:30u - 17:00u (+borrel); 5 juridische opleidingspunten; € 99,-; 6 sprekers; thema Principes


Hebt u vragen of opmerkingen over de wijzigingen, neem contact met ons op. Suggesties voor verbeteringen, laat het ons weten. We denken dat we met de laatste update Split-Online weer iets hebben verbeterd. Samen met u; steeds een stapje verder.

Met vriendelijke groet,
Supportteam Split-Online.