Terug

Nieuwsbrief november 2017

  • De Jaarafsluiting - Split-Online Congres 2017
  • KENNIS vernieuwd en uitgebreid
  • Split-Online 2018

De Jaarafsluiting - Split-Online Congres 2017

Nog een kleine maand en dan is het zover. Het programma is compleet (zie de website>>). Het aantal aanmeldingen is inmiddels een kleine 400. Maar.... the more the merrier. En tegen die tijd verkeren we waarschijnlijk ook in de merry X-mas sferen. Wilt u ook in die stemming komen, wilt u een boeiende, gezellige, leerzame dag beleven, zijn opleidingspunten nog welkom...meldt u zich dan snel aan. We begroeten u graag.  Aanmelden >>

KENNIS vernieuwd en uitgebreid

Enkele weken terug is KENNIS vernieuwd en uitgebreid met andere rechtsgebieden (o.a. familievermogensrecht, erfrecht, familieprocesrecht).

Wanneer u nog geen abonnement hebt op KENNIS, maar wel kennis wilt nemen van het vernieuwde KENNIS, dan kan dat. Gaat u hiervoor naar: Overig - Gegevens wijzigen en zet uw KENNIS-abonnement op 1 maand gratis uitproberen. Uiteraard geheel vrijblijvend. Na een maand wordt KENNIS automatisch gedeactiveerd, tenzij u aangeeft dat u een abonnement wilt.

Split-Online 2018

Account voldoet?

Het jaar 2017 zit er bijna op. Tijd om na te denken over 2018.
Voor u is dit het moment om na te denken over uw gebruik van Split-Online in 2017. Indien u gebruik maakte van het maandabonnement en u verwacht dat u in 2017 Split-Online vaker dan 8x gaat activeren, of wanneer u een jaarabonnement hebt, de vraag of u Split-Online meer dan 8 maanden hebt gebruikt. Wanneer u de abonnementsvorm wilt wijzigen, dan kunt u ingeval van:

- een maandabonnement een volgende keer reactiveren met jaarabonnement.
- een jaarabonnement wilt wijzigen in een maandabonnement, dan kunt u de abonnementsvorm aanpassen via
  Overig - Gegevens wijzigen.

Hier kunt u ook eventueel uw adresgegevens aanpassen, mochten deze in de loop van het jaar gewijzigd zijn.

Ook wanneer u nu een jaarabonnement hebt op Split-Online, maar voor 2018 het abonnement wenst te beëindigen, kunt u via 'Gegevens wijzigen' het jaarabonnement wijzigen in maandabonnement. Uw account zal dan per 1-1-2018 worden gedeactiveerd, zodat u voor 2018 geen factuur ontvangt. Uw berekeningen blijven bewaard en u kunt uw account weer reactiveren door in te loggen met de u bekende inloggegevens.

Prijzen 2018

De abonnementsprijzen voor Split-Online worden geïndexeerd met het percentage dat geldt voor onderhoudsverplichtingen. Voor het jaar 2018 is dit percentage vastgesteld op 1,5%.
Dat betekent dat het jaarabonnement 2018 voor Split-Online uitkomt op € 413,- per jaar en de prijs per extra medewerker €41,- per jaar. De prijs voor een maandabonnement blijft € 50,-.
Het abonnement op KENNIS blijft € 199,- (€ 19,- per extra medewerker).

Met vriendelijke groet,

Split-Online supportteam.