Split, fiscale en financiële oplossingen die recht doen aan beide partners

Nieuwsbrief juli-2018

  • Tarieven 2e helft 2018 zijn beschikbaar
  • Twee-factor authenticatie
  • Congres 2018 De Jaarafsluiting krijgt inhoud

Tarieven 2e helft 2018 beschikbaar

De tarieven voor de 2e helft zijn toegevoegd. Zoals gebruikelijk betekent dat een kleine verhoging van de bijstands- en AOW-bedragen. De bijstandsnorm voor alleenstaanden is gestegen van € 992 naar € 997.

Twee-Factor-Authenticatie

Nog veiliger inloggen.

Met twee-factor-authenticatie voegt u extra veiligheid toe aan uw gegevens. Bij het inloggen vragen wij u een extra code in te voeren welke u via een app op uw mobiele telefoon kunt ophalen. Dit is een code die maar een paar seconden geldig is.
U kunt er zelf voor kiezen dit aan te zetten via het menu: 'Overig' en dan 'Gegevens Wijzigen'.

Congres 2018 De Jaarafsluiting krijgt inhoud

14 december 2018, rasse schreden
Het gezelligste, spannendste en meest onderhoudende congres van het jaar krijgt inhoud. Het doel van het congres is zoals altijd u te informeren, te inspireren en te vermaken.
U bent actief bij het programma betrokken. Het congres wordt nl. in de vorm van een kwisshow gegoten. Actief vragen beantwoorden, lezingen over diverse onderwerpen (invulling volgt), 5 tegen 5 op het podium, meer dan voldoende versnaperingen, tijd om bij te kletsen met uw collega's, eindborrel en muzikale omlijsting.

Het laatste onderdeel is ingevuld, en met blijdschap en trots kunnen we al mededelen dat de muziek wordt verzorgd door DAMES DRAAIEN DOOR (www.damesdraaiendoor.com).
De dames zullen tijdens de eindborrel een spetterend optreden verzorgen. We hopen dus dat u gezellig blijft hangen. En waarom niet? Het is feestmaand; het is vrijdagavond.
Suggestie: nodig uw partner aan het eind van de dag uit om samen met u de borrel mee te maken, te genieten van de hapjes en het concert. Hoe beter samen het weekend beginnen? Vanzelfsprekend is de toegang voor uw partner kosteloos.
Op de site vindt u meer informatie>>.

Al enthousiast? U kunt zich aanmelden door hier te klikken>>

© Copyright 2009 - 2019 XS2Knowledge b.v. - KVK: 24486465 - Telefoon: 085 744 0 733