Split, fiscale en financiële oplossingen die recht doen aan beide partners

Nieuwsbrief december 2018 II

  • De Jaarafsluiting - Split-Online Congres 2018 Nabeschouwing
  • Ockto
  • PensioenSolutions
  • Automatische Incasso
  • Wij wensen u ...

De Jaarafsluiting - Split-Online Congres 2018 Nabeschouwing

Afgelopen vrijdag heeft het 5e Split-Online Congres plaatsgevonden. Voor ons is het elk jaar weer een geweldige gebeurtenis om zoveel van onze gebruikers te mogen ontmoeten. Met 450 deelnemers was het gezellig druk zoals dat heet. De combinatie van u, de sprekers, interactie, de muziek en catering maakten het een zeer geslaagde dag wat ons betreft. Aan het eind van het congres hebben we 2 nieuwe toevoegingen aan Split-Online gedemonstreerd. Ockto en PensioenSolutions. Hierna volgt meer informatie. En als allerlaatste hebben we gevraagd wat de voorkeur heeft...een jaarafsluiting of een jaarstart. Met ruime meerderheid is gekozen voor de jaarafsluiting. Dus bij deze, de datum staat genoteerd, u kunt zich al inschrijven: donderdag 19 december 2019: De Jaarafsluiting - Split-Online Congres 2019. Voor inschrijving klikt u hier>>

Voor een impressie van de dag, de hand-outs en syllabus klikt u hier>>


Ockto 

Ockto is een app waarmee uw cliënten met gebruik van hun DIGID informatie kunnen ophalen bij diverse overheidsinstanties, zoals kadaster, persoonsregistratie, UWV, belastingdienst en mijn pensioenoverzicht. De gegevens worden verzameld in 1 bestand en samen met de bijbehorende documenten, na toestemming van uw cliënt, gestuurd naar Split-Online. U ziet deze gegevens in de casus van uw cliënt. Met de ontvangen informatie wordt de berekening gemaakt en voor zover mogelijk een vermogensopstelling (onroerend goed, hypotheken, bankrekeningen). Zowel u als uw cliënten besparen met Ockto een hoop tijd, gedoe en ergernis. Alleen nog kritisch naar de berekening kijken!!

Ockto is een derde partij die het gebruik van Ockto bij ons in rekening brengt. Wij belasten dit door aan u. Het idee is om dit kostendekkend te doen. Hoe vaker u met zijn allen Ockto gebruikt, hoe goedkoper het kan worden. Wanneer u nu gebruik maakt van Ockto brengen wij een bedrag van € 9,95 in rekening. Voor de dit bedrag worden de gegevens opgehaald van 1 of 2 personen. Beide personen dienen dan vanzelfsprekend hun DIGID in te voeren in de Ockto-App.
Om de site van Ockto te bezoeken klikt u hier>>

PensioenSolutions

Pensioen bij scheiding is soms een minder toegankelijk onderwerp. Lastig, tijdrovend om informatie op te vragen. Complexe materie. Vanwege het toekomstige karakter heeft uw cliënt wellicht wat minder interesse? Vanwege uw zorgplicht moet u er wel wat mee. Om de pensioenproblematiek eenvoudiger te maken zijn we samenwerking aangegaan met PensioenSolutions. Uw cliënt kan bij mijnpensioenoverzicht.nl zijn/haar gegevens ophalen in een xml-bestand. Dit bestand kan via Split-Online worden geupload naar PensioenSolutions. Vervolgens krijgt u een praktisch rapport met de daarin de gevolgen van verevenen en conversie. NB: het betreffen indicaties. Met het PensioenRapport kunt u de gevolgen van de pensioenkeuzes inzichtelijk maken. U ziet het PensioenSolutions logo in uw casus staan. Hierop klikken brengt u naar de start van een PensioenRapport.
Om de site van PensioenSolutions te bezoeken klikt u hier>>

Automatisch Incasso

Op veler verzoek hebben we de mogelijkheid van automatische incasso toegevoegd. In het scherm GEGEVENS WIJZIGEN (Overig - Gegevens Wijzigen) kunt u uw bankrekeningnummer toevoegen. Met het opgeven van het bankrekeningnummer machtigt u ons om automatisch te incasseren. Als u een jaarabonnement hebt, kunt u kiezen uit incasso ineens of incasso per kwartaal.

Wij wensen u ...

Het einde van het jaar is in zicht.
We wensen dat u met iedereen die u lief is sfeervol, lieflijk, vreugdevol, smakelijk, stressloos, gezellig de feestdagen doorbrengt.
We wensen u voor 2019 geluk, gezondheid, succes en de nodige onvergetelijke mooie intense momenten die het leven zo geweldig maken.

Van ons mag u binnenkort nog een nieuwsbrief verwachten... de aankondiging van de tarieven 2019. Geniet u in de tussentijd van de prachtige kersttijd. Tot gauw.

Het split-Online Supportteam.

© Copyright 2009 - 2019 XS2Knowledge b.v. - KVK: 24486465 - Telefoon: 085 744 0 733